Бірнеше тілді меңгерген керемет ресторатор, әйгілі шеф-повар Джорджио Палацци: «Қай елдің тұрғыны болсаң, сол халықтың тағамын дайындап, жеу керек», - деп санайды. Бүгінде ол қой етін маринадтап, жылқы етін жіліктеп әрі мүшелелеуді үйренген, ал қамыр жаюды, сондай-ақ, манты бүгіп, қазы жасаудың тәсілдерін асқан шеберлікпен орындайды. Осының барлығын өз фазендасында жасайды дегенге сенесіз бе?! Өзінің ептілігінің арқасында қазақтың ұлттық тағамдарының дәстүрлі қалпын бұзбай, эксперименттер жасап көреді, көрермендермен әртүрлі тамақ жасау тәсілдерімен бөліседі. Жоба, әсіресе, қыз-келіншектерге өте қызықты боларына сенімдіміз.

Бүгінгі бағдарламада:

Сірне;
Көмбе;
Қуырылған бидай.

Мәтінде қате таптыңыз ба? Тінтуірмен белгілеп, Ctrl + Enter басыңыз

Пікірлер

Соңғы бағдарламалар

Сірне

30.12.2016 12:15 736

Балқаймақ

29.12.2016 12:15 694

Асқабақ-тандыр

23.12.2016 12:15 784

Жувава

17.12.2016 12:15 462

Мәнті

10.12.2016 12:15 751

Жаппасай

03.12.2016 00:15 612

Палау

26.11.2016 12:15 668