Бірнеше тілді меңгерген керемет ресторатор, әйгілі шеф-повар Джорджио Палацци: «Қай елдің тұрғыны болсаң, сол халықтың тағамын дайындап, жеу керек», - деп санайды. Бүгінде ол қой етін маринадтап, жылқы етін жіліктеп әрі мүшелелеуді үйренген, ал қамыр жаюды, сондай-ақ, манты бүгіп, қазы жасаудың тәсілдерін асқан шеберлікпен орындайды. Осының барлығын өз фазендасында жасайды дегенге сенесіз бе?! Өзінің ептілігінің арқасында қазақтың ұлттық тағамдарының дәстүрлі қалпын бұзбай, эксперименттер жасап көреді, көрермендермен әртүрлі тамақ жасау тәсілдерімен бөліседі. Жоба, әсіресе, қыз-келіншектерге өте қызықты боларына сенімдіміз.

Соңғы бағдарламалар

Сірне

30.12.2016 12:15 1006

Балқаймақ

29.12.2016 12:15 1002

Асқабақ-тандыр

23.12.2016 12:15 1011

Жувава

17.12.2016 12:15 669

Мәнті

10.12.2016 12:15 1050

Жаппасай

03.12.2016 00:15 870

Палау

26.11.2016 12:15 948

Тандыр нан

24.11.2016 00:15 1041

Шалғам

18.11.2016 00:15 861