Бірнеше тілді меңгерген керемет ресторатор, әйгілі шеф-повар Джорджио Палацци: «Қай елдің тұрғыны болсаң, сол халықтың тағамын дайындап, жеу керек», - деп санайды. Бүгінде ол қой етін маринадтап, жылқы етін жіліктеп әрі мүшелелеуді үйренген, ал қамыр жаюды, сондай-ақ, манты бүгіп, қазы жасаудың тәсілдерін асқан шеберлікпен орындайды. Осының барлығын өз фазендасында жасайды дегенге сенесіз бе?! Өзінің ептілігінің арқасында қазақтың ұлттық тағамдарының дәстүрлі қалпын бұзбай, эксперименттер жасап көреді, көрермендермен әртүрлі тамақ жасау тәсілдерімен бөліседі. Жоба, әсіресе, қыз-келіншектерге өте қызықты боларына сенімдіміз.

 

Бүгінгі бағдарламада:

Қазақша ет (бесбармақ)
Қатықпен берілетін салма көже

Мәтінде қате таптыңыз ба? Тінтуірмен белгілеп, Ctrl + Enter басыңыз



Пікірлер

Соңғы бағдарламалар

Сірне

30.12.2016 12:15 279

Балқаймақ

29.12.2016 12:15 202

Асқабақ-тандыр

23.12.2016 12:15 272

Жувава

17.12.2016 12:15 86

Мәнті

10.12.2016 12:15 358

Жаппасай

03.12.2016 00:15 243

Палау

26.11.2016 12:15 299

Тандыр нан

24.11.2016 00:15 354

var _zero_kz_ = _zero_kz_ || []; _zero_kz_.push(["id", 55976]); _zero_kz_.push(["type", 1]); (function () { var a = document.getElementsByTagName("script")[0], s = document.createElement("script"); s.type = "text/javascript"; s.async = true; s.src = (document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:") + "//c.zero.kz/z.js"; a.parentNode.insertBefore(s, a); })(); //-->