Бірнеше тілді меңгерген керемет ресторатор, әйгілі шеф-повар Джорджио Палацци: «Қай елдің тұрғыны болсаң, сол халықтың тағамын дайындап, жеу керек», - деп санайды. Бүгінде ол қой етін маринадтап, жылқы етін жіліктеп әрі мүшелелеуді үйренген, ал қамыр жаюды, сондай-ақ, манты бүгіп, қазы жасаудың тәсілдерін асқан шеберлікпен орындайды. Осының барлығын өз фазендасында жасайды дегенге сенесіз бе?! Өзінің ептілігінің арқасында қазақтың ұлттық тағамдарының дәстүрлі қалпын бұзбай, эксперименттер жасап көреді, көрермендермен әртүрлі тамақ жасау тәсілдерімен бөліседі. Жоба, әсіресе, қыз-келіншектерге өте қызықты боларына сенімдіміз.

 

Бүгінгі бағдарламада:

Қазақша ет (бесбармақ)
Қатықпен берілетін салма көже

Мәтінде қате таптыңыз ба? Тінтуірмен белгілеп, Ctrl + Enter басыңыз



Пікірлер

Соңғы бағдарламалар

Сірне

30.12.2016 12:15 435

Балқаймақ

29.12.2016 12:15 422

Асқабақ-тандыр

23.12.2016 12:15 508

Жувава

17.12.2016 12:15 253

Мәнті

10.12.2016 12:15 516

Жаппасай

03.12.2016 00:15 387

Палау

26.11.2016 12:15 450

Тандыр нан

24.11.2016 00:15 535

Шалғам

18.11.2016 00:15 486